За нас

Добре дошли във VS Construction Services!

Ние сме повече от просто една компания за монтаж на фотоволтаични централи. Ние сме история за страст и интерес към възобновяемата енергия, вдъхновени от нашия общ стремеж да променим света към по-зелени и устойчиви решения.

За нас всичко започва с двама човека, които се влюбват не само един в друг, но и в идеята за промяна. Чрез дългогодишен опит в сферата на фотоволтаичните системи сме опознали всички възможни начини на работа и проблеми, които е възможно да изникнат. Затова сме решени да създадем наш собствен метод на работа с фотоволтаични системи, който не е прилаган досега. Използваме собствени софтуери, които да могат да олеснят процесите както за работниците, така и за управлението.

Всеки проект, който поемаме, е повече от просто бизнес – той е проява на нашата ангажираност към бъдещето на нашата планета. Затова сме решени постоянно да добавяме нови зелени точки в картата на света и да помагаме на повече бизнеси да преминат към зелена енергия. Ние вярваме в силата на сътрудничеството и възможността да направим реална промяна чрез обединени усилия. С VS Construction Services не само се стремим да построим вашата фотоволтаична централа, но и да създадем партньорство, което продължава да носи ползи за нашата планета дълго време напред.

Ние не се задоволяваме със стандартните подходи. Винаги търсим иновативни начини да подобрим работата си и да внесем прогрес в сферата на фотоволтаичните системи. Технологията се развива бързо и ние сме тук, за да бъдем на преден ред на тези промени.

Kачеството е от съществено значение за нас и не правим компромиси с него. Всеки един от нашите фотоволтаични проекти е изпълнен с внимание към детайлите и използване на най-добрите материали и оборудване. Защото знаем, че в бизнеса за възобновяема енергия, надеждността и издръжливостта са ключови. От изключително значение за нас са безопасността и комфортът на нашите служители, затова не правим компромис с екипировката и техниката.

И накрая, но не на последно място, ние сме ангажирани с високи стандарти за устойчивост и етика. Всеки проект, който изпълняваме, се придържа към европейските стандарти и преминава през всички проверки с лекота. За нас е важно доверието на нашите клиенти в прецизното изпълнение на техните поръчки.

С VS Construction Services, вие получавате не само качествено изграждане на вашата фотоволтаична система, но и партньорство, което вярва в едно по-зелено и устойчиво бъдеще. 

Нашите ценности

ДОВЕРИЕ

ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ С НАШИТЕ КЛИЕНТИ И УСТАНОВЯВАНЕ НА ДОВЕРЕНО И НАДЕЖДНО БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВО

ПРЕВЪЗХОДСТВО

ПЪЛНА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТА И ВАШИЯТ НАЙ-ДОБЪР ИЗБОР СРЕД КОМПАНИИТЕ ЗА проектиране, доставка на материали и строителство на ФВЕЦ

ЕКИПНА РАБОТА

ВИСОКО НИВО НА ОТДАДЕНОСТ и ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ И РАЗНООБРАЗИЕ КАКТО НА УПРАВЛЕНСКИ, ТАКА И НА ИЗПЪЛНИТЕЛНИ НИВА

УВАЖЕНИЕ

УВАЖЕНИЕ, ОПИТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ в отношенията със СЛУЖИТЕЛИТЕ И КЛИЕНТИТЕ на дружеството

ГЪВКАВОСТ

НИЕ СМЕ ТУК КОГАТО И КЪДЕТО КЛИЕНТЪТ ИМА НУЖДА ОТ НАС

БЕЗОПАСНОСТ И НАДЕЖДНОСТ

РАБОТА В СТРИКТНО СЪОТВЕТСТВИЕ С ПРИЛОЖИМИТЕ РЕГУЛАЦИИ ЗА ЗДРАВЕ, БЕЗОПАСНОСТ И ОПАЗВАНЕ ОКОЛНАТА СРЕДА

ПОДКРЕПА

ПОДКРЕПА ЗА КЛИЕНТИТЕ ЧРЕЗ ОПТИМИЗИРАНЕ НА РАБОТАТА И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА РАЗХОДНО-ЕФЕКТИВНИ РЕШЕНИЯ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ НА ФВЕЦ